Нетверезий власник бійцівської собаки нацькував свого пса на іншого, в результаті чого останній отримав жахливі рани, несумісні з життям (фото 18+)

27.07.2020 року до АБ «Романа Сацика» звернувся клієнт, який розповів, що під час прогулянки зі своєю собакою на нього накинулись дві інші собаки породи «стафордширський тер’єр», які фактично розірвали собаку клієнта.

Як з’ясувалось, власник небезпечних, бійцівських собак, будучи напідпитку, не одягнув у громадському місці намордники на своїх псів, тим самим знехтував правилами вигулу небезпечних собак.

Внаслідок вищевказаної бездіяльності власника собак, собака клієнта отримала множинні рвані рани з розривами брюшної порожнини.

Окрім того, при оперативному втручанні було виявлено:

В зв’язку з вищевказаними ушкодженнями було прийнято рішення про евтаназію тварини.

Клієнт викликав поліцію, щоб зафіксували даний факт, та на сьогоднішній день очікують притягнення винної особи до відповідальності.

Однак варто зазначити, що така практика досить поширена, коли господарі бійцівських порід під час вигулу не одягають намордники на своїх псів та не вживають інших заходів для безпеки оточуючих.

Нажаль, такі ситуації не поодинокі і все частіше закінчуються трагічними випадками.

Враховуючи вищевказане та у випадку, якщо Ви потрапите зі своєю твариною в схожу ситуацію, в наступній статті адвокатом Сациком Р.В. буде роз’яснено яку відповідальність можуть нести горе-власники собак у разі порушення відповідних правил тримання їх домашніх улюбленців.

Потрібна термінова допомога адвоката?